Política 04/12/2018

Milers de persones es manifesten a Andalusia contra la irrupció de Vox

"No oblideu canviar l'hora, a les dues serà 1936" o "380.000 andalusos han votat que tornarien a afusellar Lorca": alguns dels lemes de les protestes

Ara
1 min
Manifestació antifeixista a Granada

BarcelonaMilers de persones es van manifestar ahir a la tarda pels carrers de Sevilla, Granada i Màlaga contra el feixisme després de la irrupció de Vox al Parlament andalús. A la mobilització, convocada per moviments antifeixistes, s'hi van poder veure banderes republicanes, andaluses i, fins i tot, alguna estelada.

"Andalusia no és lloc per al feixisme", "El vostre odi no cap als nostres carrers", "No oblideu canviar l'hora, a les dues serà 1936" o "380.000 andalusos han votat que tornarien a afusellar Lorca" van ser alguns dels lemes de les pancartes de la protesta, que ha rebut el suport de partits com Podem, CatComú i les Joventuts d'ERC.

La formació d'ultradreta Vox a Sevilla ha advertit a Twitter, en referència als manifestants: "L'última vegada que els avis d'aquests 'angelets' van cantar allò del «No passaran» ja sabeu com va acabar Espanya".

Un centenar de persones han acampat davant de l'Ajuntament de Granada després de la marxa.

stats