Política12/10/2015

Mobilitzacions per la unitat d'Espanya sense SCC, C's i PP

Ara

BarcelonaDiverses entitats espanyolistes organitzen aquest dilluns al matí una manifestació al centre de Barcelona en defensa de la unitat d'Espanya. La marxa començarà a les onze davant de la Pedrera, i recorrerà el passeig de Gràcia fins a arribar a la plaça de Catalunya, on se celebrarà un acte a les dotze.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A diferència dels últims anys, en què l'espanyolisme s'havia unit per intentar donar resposta a les mobilitzacions de la Diada amb una demostració de força el 12 d'octubre, en aquesta ocasió Societat Civil Catalana, Ciutadans i el Partit Popular Catalàno s'han sumat a la convocatòria. Societat Civil Catalana celebrarà un acte el 18 d'octubre.

Cargando
No hay anuncios

A banda de la manifestació al centre de la ciutat, grups d'extrema dreta es trobaran com cada any a la plaça d'Espanya per iniciar una marxa fins a la plaça de Sant Jordi, a Montjuïc, on tenen previst reunir-se cap a les dos quarts de dotze. Paral·lelament, grups antifeixistes tenen previst concentrar-se a la mateixa hora a la cantonada de la Gran Via amb el carrer Rocafort, amb el lema '12 d'octubre, res a celebrar'. Un dispositiu policial treballarà per evitar que els dos col·lectius coincideixin.