NOUS AJUNTAMENTS
Política 12/07/2011

Una moció de censura fa caure l'alcalde de Begues d'ICV un mes després de revalidar el càrrec

En un ple d'alta tensió, la convergent Mercè Esteve ha pres l'alcaldia a l'ecosocialista Ramon Guasch gràcies als vots del PP i dels independents de Tot per Begues

Redacció
1 min
Veïns de Begues s'han concentrat davant l'Ajuntament per protestar

BeguesMercè Esteve és des d'avui alcaldessa de Begues. Ha pres el càrrec a l'ecosocialista Ramon Guasch -cap de la llista més votada- gràcies a la moció de censura que han votat els tres regidors de CiU, els 3 del PP i l'únic dels independents de Tot per Begues. En un ple d'alta tensió just un mes després que Guasch revalidés l'alcaldia en minoria de tres regidors -l'Ajuntament en té 13-, ha prosperat la moció de censura que CiU, PP i TxB van registrar dues setmanes després del ple de constitució de l'Ajuntament, l'11 de juny. Així, els tres regidors d'ICV compartiran oposició amb ERC i un grup independent vinculat al PSC, GdeB. El nou govern preveu distribuir el cartipàs municipal en un ple el 20 de juliol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Un grup de veïns del municipi s'han concentrat a la plaça d el'Ajuntament per protestar amb una cassolada per la moció de censura. S'han viscut moments de tensió a la sortida del ple, quan la policia local i els Mossos d'Esquadra han hagut de custodiar els membres del nou govern municipal.

stats