Política 28/01/2014

Monago es vanta que Catalunya deu cinc mesos a les universitats, i Extremadura, res

El president extremeny diu que, a diferència de Catalunya, Extremadura està complint amb l'objectiu "de posar recursos als alumnes, docents i investigadors"

Efe
1 min

BadajozEl president extremeny, José Antonio Monago, ha destacat aquest dimarts que mentre "Catalunya deu cinc mesos de pagament a la seva universitat i d'altres comunitats fins a onze mesos", a Extremadura el deute és de "zero euros". Monago ha valorat així que el seu executiu hagi saldat el deute amb la Universitat d'Extremadura (UEx) i estigui complint amb l'objectiu "de posar recursos als alumnes, docents i investigadors".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un acte universitari Monago ha destacat que Extremadura estigui aconseguint aquest "compromís" a diferència del que passa a "altres comunitats autònomes com Catalunya o la Comunitat Valenciana". El cap de l'executiu extremeny també ha valorat la importància creixent de la Universitat d'Extremadura en el rànquing de qualitat investigadora, i l'ha comparat amb institucions d'altres territoris, encara que li costi alguna "polèmica".

stats