Política 05/11/2021

Mónica Oltra defensa que la xerrada amb Yolanda Díaz i Ada Colau només pretén "parlar serenament"

En la trobada també participaran Mónica García i la portaveu del MDyC a Ceuta, Fátima Hamed

Ara
1 min
Cartell acte 'Otras Políticas'

ValènciaLa vicepresidenta del govern valencià i coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha afirmat aquest divendres que la trobada Otras Políticas que se celebrarà el 13 de novembre al Teatre Olympia de València no té "més pretensions" que el fet que les participants es puguin escoltar i "parlar serenament".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Oltra s'ha pronunciat així en la conferència de premsa posterior al ple del Consell quan li han preguntat per l'acte que reunirà la ministra de Treball, Yolanda Díaz; l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la líder de Més Madrid, Mónica García; la portaveu del Moviment per la Dignitat i la Ciutadania de Ceuta, Fátima Hamed, i la coportaveu de Compromís.

La trobada forma part del procés precongressual d'Iniciativa del Poble Valencià, el partit que lidera Oltra, i que és una de les tres formacions que componen la coalició valenciana. Té com a objectiu inicial valorar la trajectòria de dones que lideren projectes polítics progressistes a l'Estat. Amb tot, també s'inscriu en el debat que ha iniciat l'esquerra federal espanyola sobre la necessitat de crear una candidatura o plataforma unitària.

Com a pas previ a la trobada, Iniciativa del Poble Valencià ha distribuït un vídeo en què totes les dirigents se saluden i en el qual també participa la presentadora de televisió Carolina Ferre, que conduirà l'acte.

Vídeo presentació acte 'Otras políticas'
stats