Política 20/06/2014

Tura: "No tinc por de perdre, però no em presento per liderar el PSC"

L'exconsellera assegura que no vol aspirar a liderar el partit perquè s'està fent un debat de noms i no de projecte

Sara González
1 min
Montserrat Tura

BarcelonaAdmet que s'ho ha estat pensant, però que finalment no entrarà en la cursa per liderar el PSC. L'exconsellera Montserrat Tura assegura que ha decidit no competir amb Miquel Iceta per ser primera secretària perquè en el proper congrés "no es debatrà sobre el projecte polític, sinó sobre noms". Diu que no té "por de perdre" i que, de fet, així ho ha demostrat altres vegades, però que no vol liderar un full de ruta que no creu que sigui el més adient.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tura assegura que ella té un altre projecte polític per al PSC i que "no li discuteix" la capacitat a Iceta per liderar el partit, sinó "la capacitat de reconduir el projecte cap a l'espai en el qual més suport social" van aconseguir els socialistes i que passava per ser "protagonistes de l'ampliació de l'espai nacional".

Segons l'exconsellera, que juntament amb altres exdirigents del PSC està impulsant una nova marca electoral socialista, el que proposa Iceta suposa una "reiteració i reafirmació" del que el partit ha anat fent durant dos anys i mig encapçalat per Pere Navarro.

stats