Política 18/01/2014

Tura alerta que la posició dels diputats crítics no és minoritària

L'exconsellera socialista defensa que van votar a consciència i no haurien d'abandonar l'escó

Ara
1 min
L'exconsellera del PSC, Montserrat Tura. PERE TORDERA

BarcelonaL'exconsellera socialista Montserrat Tura ha alertat aquest dissabte al PSC que la posició dels tres diputats crítics no és minoritària. En declaracions al programa 'El Suplement' de Catalunya Ràdio, ha defensat que van votar a consciència i que no haurien d'abandonar l'escó.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Ho han estat anunciant, debatent, intentant situar la votació de dijous en l'abstenció –ha matisat Tura–. Per tant, era un vot avançat que no decantava la votació i que era a consciència. No es pot reclamar que no haguessin avisat".

Una situació més àmplia

L'exconsellera socialista ha recalcat que "no només ells pensen així". "Molts ho hem expressat públicament i, per tant, no és un problema de tres diputats sinó de moltes persones més vinculades al PSC", ha afegit a Catalunya Ràdio.

Diumenge acaba el termini que ha posat la direcció del PSC perquè els tres diputats, Marina Geli, Joan Ignasi Elena i Núria Ventura, entreguin les actes del partit.

Dijous ja van rebre una onada de suport de socialistes d'arreu del territori. El suport més sonor va ser el manifest 'Crida pel referèndum', signat per un centenar de dirigents i càrrecs locals, entre els quals l'exconsellera Tura, Joaquim Nadal i Antoni Castells i l'exministre Joan Majó, així com l'exlíder del partit Raimon Obiols i dirigents d'Avancem i Agrupament Socialista.

stats