Política22/11/2018

Els Mossos denuncien dos joves que van irrompre a la seu del PSC de Lleida

Van entrar a l'edifici "sense consentiment" demanant la llibertat del raper Pablo Hasél

Efe

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han denunciat penalment dos joves de 27 i 18 anys com a presumptes autors d'un delicte de violació de domicili jurídic en entrar el 22 d'octubre a la seu del PSC de Lleida i penjar-hi una pancarta al balcó demanant la llibertat del raper Pablo Hasél. Segons ha informat la policia catalana, els joves van entrar a la seu del partit polític "sense consentiment" i, després de penjar la pancarta al balcó, "van fugir ràpidament del lloc".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La policia ha pogut certificar que tots dos denunciats van fer servir la força per entrar a la seu socialista, tot i la negativa d'una treballadora del partit, que els va demanar que marxessin perquè estaven en una propietat privada. Després van pujar a la primera planta i van situar-hi una pancarta que deia: "Lluitem pels drets i les llibertats democràtiques. Pablo Hasél llibertat". Ràpidament va ser despenjada pel PSC.

Cargando
No hay anuncios

El secretari d'organització del PSC, Salvador Illa, ja ho va qualificar en el seu moment d'una "agressió", i el mateix partit va assegurar en un comunicat que havien "entrat a l'edifici per la força intimidant les treballadores". Els dos joves denunciats hauran de comparèixer davant el jutjat d'instrucció de Lleida quan se'ls requereixi.