PARLAMENT
Política 15/03/2011

Nadal replica Maragall i afirma que el PSC "és catalanista al cent per cent"

El cap de l'oposició recorda a l'exconseller que ell també forma part de la cúpula del partit, i que al congrés de la tardor tota la direcció nacional posarà el càrrec a disposició

Núria Martínez
1 min

El president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, ha recordat a l'exconseller d'Educació Ernest Maragall que "ell també forma part de la cúpula del partit" i que el PSC és un partit "català al cent per cent".

Així, el cap de l'oposició ha contestat a Maragall, en motiu de les afirmacions que ha fet avui, reclamant un PSC "100% català" i amb "plena capacitat de decisió respecte al PSOE", i ha suggerit "el relleu de la cúpula actual del partit". Nadal ha replicat que, "tant ell com Maragall, són part de la cúpula perquè estan a l'executiva del partit, i li ha recordat que no només Montilla, Zaragoza i Iceta posaran el seu càrrec a disposició al congrés de tardor, sinó tota la direcció nacional".

El president del grup socialista ha emfatitzat que el PSC és un partit "profundament catalanista", amb els seus "propis estatuts" i un "funcionament autònom", i que una altra cosa és si ha de tenir més "visibilitat" al Congrés amb un grup propi.

stats