Política 22/11/2014

El petit Nicolás assegura que Moncloa li va encarregar "resoldre el problema d'Espanya i Catalunya"

El jove de 20 anys que va ser detingut per fer-se passar per assessor del govern espanyol diu que se'l persegueix perquè té "molta informació"

Ara
1 min
El Petit Nicolàs es reivindica com un col·laborador del govern espanyol. EL MUNDO

MadridFrancisco Nicolás Gómez, més conegut ja com 'el petit Nicolás' ha donat una entrevista al diari 'El Mundo' on reivindica el seu paper de col·laborador amb les més altes organitzacions de l'Estat. Relata reunions amb el CNI, amb Presidència del govern espanyol i amb la Casa Reial i defensa que l'encàrrec de la Moncloa va ser que aconseguís informació per "resoldre el problema que té Espanya amb Catalunya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En l'entrevista, aquest jove de només 20 anys detingut el passat 14 d'octubre acusat d'estafa, falsedat documental i usurpació d'identitat per fer-se passar per assessor del govern espanyol, assegura ser el blanc d'una campanya de desprestigi perquè té "molta informació".

El Petit Nicolàs diu haver-se reunit amb l'advocat de la família Pujol a Catalunya i amb el mateix Oriol Pujol Ferrusola per treure informació sobre casos de corrupció d'ERC que poguessin servir per desactivar la consulta del 9-N i, de pas, el moviment sobiranista a Catalunya. També assegura haver mantingut trobades amb la vicepresidènta Soraya Sáenz de Santamaria i amb la mateixa infanta Cristina, ja que va actuar de mediador amb el sindicat Manos Limpias perquè retirés l'acusació contra la germana del rei pel 'cas Noos'.

stats