POLÍTICA
Política 24/04/2011

Núria de Gispert es vesteix de fada per 'El País'

La presidenta del Parlament, a qui l'entrevista identifica amb la madrastra de la ventafocs, afirma que, donat el cas, buscarien mantenir unes bones relacions amb un govern espanyol liderat per Mariano Rajoy

Redacció
2 min
Núria de Gispert, entrevistada a 'El País' i vestida de fada / ARA

BarcelonaA l'entrevista d'avui a la contra d'El PaísEl País, en què l'entrevistat acostuma a aparèixer caracteritzat d'algun personatge o professió que li és proper, la presidenta del Parlament, Núria de Gispert (Unió), apareix disfressada de fada madrina, amb capa blau lilós i vareta inclosa, en una imatge si més no curiosa per algú amb el seu càrrec. El peu de foto, però, ho justifica de forma poc convincent: "Núria de Gispert, vareta a la mà, disposada a fer de fada madrina dels parlamentaris catalans". I el contingut de la peça identifica De Gispert no amb la fada de la ventafocs, sinó amb la seva madrastra –ja que "els retalla el sou [als parlamentaris], els treu el cotxe i els viatges"– i amb la senyoreta Rottenmeyer –per l'estricte control dels temps d'intervenció–. Tot i això, ella explica que de petita tenia una disfressa de fada "perquè sempre pensava en com aconseguir coses que no eren possibles".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A l'entrevista, de to molt personal, De Gispert afirma que "ja va passar a la història" la firma al notari conforme CiU no pactaria amb el PP i, si perquè la situació de Catalunya millori han de tenir una bona relació amb un govern espanyol presidit per Mariano Rajoy, això els "interessa". La presidenta del Parlament explica també que mai s'ha sentit feminista, tot i ser "defensora de les seves llibertats" i que el seu pare era "contrari que les seves filles estudiessin a la universitat" i que, per fer-ho, ella es va haver de comprometre a "aprovar-ho tot i no tenir com a objectiu buscar parella". Sent "simpatia" pel rei, les seves "desviacions sexuals" passen abans pel Duran que per Montilla o Oriol Pujol i per fer unes rialles escolliria Alicia Sánchez-Camacho.

stats