PODEM A CATALUNYA
Política 22/12/2014

Iglesias avança que Podem a Catalunya "allargarà la mà a qui s'oposi a la casta, sigui el PP o CiU"

L'eurodiputat respon al PP: "Els que diuen 'caca' per no dir 'merda' és que han estudiat a una escola privada i, com que no és el meu cas, els diré que el partit ple de merda és el PP"

Roger Tugas
1 min
Pablo Iglesias i Ada Colau / MANOLO GARCÍA

BarcelonaEl líder de Podem, Pablo Iglesias, ha assegurat aquest dilluns després de reunir-se amb dirigents de Guanyem que el seu partit serà present a Catalunya i "allargarà la mà a qui s'oposi a la casta, sigui el PP o CiU". De fet, ha assegurat d'Artur Mas que "la seva única pàtria és el diner, com la dels que militen al partit de Jordi Pujol". Així mateix, Iglesias ha afirmat que "les elits estan molt nervioses per la revolució democràtica, a nivell estatal o municipal", i, en aquest sentit, ha donat suport a Guanyem, però també ha respost al portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando, que va dir que "Podem es presenta com a Don Limpio però està ple de brutícia, per no dir de caca". "Els que diuen 'caca' per no dir 'merda' és que han estudiat a una escola privada i, com que no és el meu cas, els diré que el partit ple de merda és el PP", ha etzibat el líder de Podem.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Al seu torn, la portaveu de Guanyem, Ada Colau, ha assegurat que "hi ha una revolució democràtica en curs i el seu subjecte és la ciutadania". "Podem és la gran esperança a nivell estatal", ha afegit, i també ha defensat que "hi ha una majoria social contra la corrupció i els desnonaments", motiu pel qual s'ha mostrat convençuda de vèncer a les eleccions municipals a Barcelona.

stats