CORRUPCIÓ
Política 23/03/2015

El PP replica a Ruz que desconeixia la caixa B i que les donacions no tributen

El partit afirma en un comunicat que "no comparteix" la teoria de Pablo Ruz conforme havia de pagar l'impost de donacions

Europa Press
1 min
Luis Bárcenas arriba a l'Audiència Nacional / AFP

MadridEl Partit Popular ha assegura que desconeixia l'existència d'una doble comptabilitat a través d'una caixa B i ha assenyalat que les donacions als partits polítics "sempre" han estat exemptes de tributació de l'impost de societats.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un comunicat, el PP indica que "no comparteix" la teoria defensada pel jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz conforme estava obligat a tributar per l'impost d'unes donacions que, en qualsevol cas, "desconeixia". "Les donacions als partits polítics sempre han estat exemptes de tributació de l'impost de societats", apunten en un comunicat en el qual ofereix cinc precisions, "amb el degut respecte a les decisions judicials", en resposta a la sentència del Jutjat Central d'Instrucció número 5 de l'Audiència Nacional.

El PP continua exposant que l'aplicació de la normativa d'impost de societats "comporta en qualsevol cas el dret a aplicar les despeses deduïbles".

Finalment, un cop reiterat el seu respecte a les decisions judicials, el PP conclou assenyalant que es reserva les accions legals que consideri "en l'exercici del seu dret de defensa" i "en el moment processal oportú".

stats