Política27/07/2012

El govern espanyol demana enterrar el pacte fiscal i centrar-se a fer reformes i reduir el dèficit

Sáenz de Santamaría descarta cap trobada entre Mas i Rajoy, i insta el PPC a reflexionar sobre si ha de seguir donant suport al Govern

Joan Faus

MadridLa vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha manifestat aquest divendres la seva "opinió contrària" al pacte fiscal i ha advocat per treballar "en favor de tots per sortir de la crisi".

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la roda de premsa posterior al consell de ministres, la vicepresidenta ha dit que la crisi "no se soluciona amb propostes" sinó amb reformes estructurals i amb la reducció del dèficit públic. "Faig una crida a la responsabilitat perquè per poder tenir finançament adequat el més important és sortir de la crisi i recuperar el nivell dels ingressos", ha afegit.

Cargando
No hay anuncios

Sáenz de Santamaría ha dit que no hi ha prevista cap reunió entre el president espanyol, Mariano Rajoy, i el català, Artur Mas, i ha recordat que el sistema de finançament que va aprovar el PSOE es revisarà el proper any, però de forma "multilateral". A més, ha instat el PPC a reflexionar sobre si ha de seguir donant suport al Govern.