Política06/04/2015

El PP perdria l'hegemonia al País Valencià, que podria ser governat per una coalició d'esquerres, segons una enquesta a 'El Mundo'

Una coalició del PSOE, Podemos, Compromís i EUPV sumarien el 52% dels vots, segons el sondeig de Sigma Dos encarregat pel diari

Ara

BarcelonaSi avui se celebressin eleccions al País Valencià el PP perdria prop de 20 punts i quedaria a les mans de les possibles enteses dels partits d'esquerra, en un parlament multipartit amb fins a sis actors diferents. Això és el que revela un sondeig de Sigma per 'El Mundo', que el diari publica aquest dilluns.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'estudi demoscòpic, fet mitjançant 1.200 entrevistes telefòniques entre els dies 26 i 27 de març, evidencia que l'hegemonia del PP trontolla, i assenyala una possible coalició del PSOE, Podemos, Compromís i EUPV, que sumarien el 52% dels vots.

Cargando
No hay anuncios

Segons el sondeig, la supervivència del president valencià, Alberto Fabra (PP), passaria per aconseguir el suport de Ciutadans, que continuen amb el seu ascens i se situarien en el 15,2% dels vots, amb 15 o 16 escons.