Incisiva, desubicat, desmentit...: L'1x1 dels candidats

El foc creuat marca la discussió entre tots els candidats

2 min
Debat electoral 12M a TV3

BarcelonaAquest és l'1x1 del debat electoral de TV3 entre els candidats el 12-M, que va estar marcat pel foc creuat entre tots els partits i també per l'estil propi de cada representant polític.

Illa Debat

Interpel·lat

Sent el candidat que lidera les enquestes, els altres es van centrar en atacar el candidat del PSC, Salvador Illa. ERC i Junts el van acusar de subordinació a Madrid i la dreta de ser còmplice dels sobiranistes.

Aragonès Debat

Actiu

El candidat d’ERC i actual president, Pere Aragonès, va defensar l’obra del Govern i va replicar als candidats que atacaven la seva gestió. Es va confrontar sobretot amb el PSC, però també amb Junts.

Rull Debat

Cordial

El número tres de la llista de Junts, Josep Rull, que substituïa Carles Puigdemont al debat, va evitar entrar en el cos a cos amb Aragonès i Laia Estrada (CUP), i va centrar les crítiques a Illa sense protagonitzar discussions. Sí que va retreure al PP l’operació Catalunya.

Garriga Debat

Desmentit

El candidat de Vox, Ignació Garriga, va insistir en associar immigració amb delinqüència i va ser desmentit per la resta de candidats. Va reclamar tancar TV3, i la CUP va reaccionar demanant que se’l fes fora.

Estrada Debat

Incisiva

La candidata de la CUP, Laia Estrada, va aprofitar les escletxes del debat per rivalitzar tant amb ERC i Junts com amb el PSC i la dreta unionista, sobretot amb Alejandro Fernández.

Albiach Debat

Propositiva

La número u dels comuns, Jéssica Albiach, va aprofitar les intervencions per fer propostes i va centrar les crítiques en el govern d’Aragonès i també en Illa, als quals retreu que s’obrin a pactar amb Junts. També es va enfrontar a Vox.

Carrizosa Debat

Desubicat

El cap de llista de Ciutadans, Carlos Carrizosa, es va esforçar sense èxit en acaparar el focus d’atenció interrompent els altres candidats, i fins i tot va enfrontar-se a la periodista Ariadna Oltra pel fet que TV3 parli d’exiliats.

Fernandez Debat

Eficaç

El candidat del PP, Alejandro Fernández, va aconseguir que la resta de candidats entressin a debatre amb ell i es va sentir còmode discutint amb Illa, a qui va burxar pel seu canvi de posicionament sobre l’amnistia.

stats