Política 03/09/2013

Un polític es deixa “trencar la cara” en un vídeo per Andalusia

Sergio Flores, del Partit Andalusista, penja un vídeo a YouTube on és 'colpejat' per denunciar "els problemes que afecten Andalusia"

Efe
1 min

MàlagaEl secretari general del Partit Andalusista a Ronda (Màlaga), Sergio Flores, s'ha deixat colpejar per "cridar l'atenció sobre els problemes que afecten Andalusia" en un vídeo titulat 'Polític li trenquen la cara', que ha penjat a YouTube. El vídeo, del qual s'han editat dues versions (curta i llarga), mostra Flores en un ambient de comissaria de cine negre: en la penombra, al costat del fum d'una cigarreta, amb el tors nu i lligat de mans.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Flores va rebent a la cara els cops que li donen dues persones amb guants de boxa a mesura que denuncia problemes de la comunitat andalusa com la malnutrició infantil, la situació de l'educació i la sanitat públiques, l'atur i el perjudici mediambiental de la construcció de gasoductes o el tancament de plantes d'energia renovable. Al final, els cops es fan més intensos i el polític opta per donar un cop a la taula mentre diu 'Prou, no ens faran callar. Andalusia es mereix més" .

Flores, que té previst concórrer a les primàries del Partit Andalusista per elegir el candidat a la presidència de la Junta, ha manifestat a Efe que "la idea era fer un cop a la taula i despertar consciències". "No es tracta de donar xifres, sinó de reflectir el sofriment que estan vivint mares, joves, nens, gent gran i els andalusos en general", ha explicat el polític, que pensa difondre aviat una segona part: "És important que la gent sàpiga que no tots els polítics som iguals i que no tots som Bárcenas".

stats