Política 11/01/2017

El Partit Demòcrata de Barcelona comença a debatre el seu programa per fer front al "populisme" de Colau

La formació organitza un cicle de debats a la capital catalana que ha de servir per "actualitzar el seu discurs" a l'espera de triar un candidat abans que acabi el 2017

Gerard Pruna
1 min
La líder del PDECat a Barcelona, Mercè Homs, i el seu número dos, Genís Boadella

BarcelonaAl mateix temps que el Partit Demòcrata (PDECat) treballa per polir el seu relat camí d'una conferència ideològica a l'abril, el PDECat de Barcelona ha presentat aquest dimecres un cicle de debats als districtes que, sota el lema 'Reiniciem la Barcelona demòcrata', vol posar al dia l'ideari de la formació a la capital catalana per erigir-se en l'alternativa al "govern populista" de l'alcaldessa, Ada Colau.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En roda de premsa per presentar la campanya, la presidenta del PDEcat a la ciutat, Mercè Homs, i el seu número dos, Genís Boadella, han explicat que del debat d'aquests propers tres mesos ha de sorgir "l'embrió del futur programa electoral". El triple objectiu, ha dit Homs, és actualitzar el discurs del partit a la ciutat, escoltar l'opinió de tots els associats i guiar l'acció de la formació a l'Ajuntament.

Els debats es faran a les seus del partit als districtes des d'aquest dijous fins a principis d'abril, i comptaran amb la participació d'experts en els diferents temes que es debaten, des del turisme, al zoo, el model comercial i la immigració. Uns experts que Homs ha subratllat superen les fronteres del partit i que van des de l'expresident d'Òmnium Quim Torra, al diputat de Junts pel Sí Germà Bel i a empresaris relacionats amb l'eix temàtic de cada conferència.

Candidat abans d'acabar l'any

Amb la posada en marxa del debat ideològic, el PDECat de Barcelona inicia la segona fase de les tres que es va fixar quan va començar a caminar. Així, un cop la formació ja té imatge i pot difondre la marca, ara se centrarà a reforçar el seu discurs abans d'encarar les primàries per escollir el candidat a les eleccions municipals de 2019.

stats