Política 09/04/2015

Pelegrí creu que el document que Unió sotmetrà a consulta "no és per trencar sinó per refermar què vol ser el partit"

El conseller d'Agricultura participa en un acte d'homenatge a Carrasco i Formiguera, de qui ha defensat que no es va alinear amb cap dels dos bàndols

Acn
1 min
Pelegrí a l'acte d'aquest dijous en honor de Carrasco i Forimguera /ACN

BarcelonaEl president del Consell Nacional d'Unió, Josep Maria Pelegrí, ha defensat aquest dijous que el document que el partit sotmetrà a la consulta de la militància el 14 de juny "no és per trencar sinó per refermar què vol ser Unió", i que que l'objectiu és donar un instrument que sigui "el més àgil possible, el més transparent possible i el més pràctic possible per facilitar que la militància pugui manifestar en llibertat la seva opinió". El document serà ratificat en el Consell Nacional del 18 d'abril.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sense concretar el contingut de la proposta que està elaborant el secretari general del partit, Ramon Espadaler, i que se sotmetrà a la consulta de la militància, Pelegrí ha assegurat que el document no té com a objectiu "anar contra res i contra ningú sinó reforçar què és Unió". En aquest sentit, ha defensat que el document no és "per trencar sinó per reafirmar què vol ser Unió en un moment que hi ha una complexitat evident".

El també conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha fet aquestes declaracions en l'acte d'homenatge del 77è aniversari de l'afusellament de Manuel Carrasco i Formiguera, Pelegrí ha definit el seu partit com a "incòmode" perquè no es vol alinear en cap dels dos bàndols durant i ha reivindicat el llegat de Carrasco i Formiguera destacant la seva "profunda convicció en el respecte a les lleis i a la llibertat de les persones".

stats