Política 22/07/2013

Pere Navarro titlla el tuit de Juan Carlos Gafo d'"impresentable" i celebra la seva destitució

El primer secretari diu que la xiulada a l'himne espanyol "alimenta els extrems" i està "fora de lloc"

Acn
1 min

SabadellEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, considera "impresentable" que "una persona amb la responsabilitat de Juan Carlos Gafo" hagi escrit al Twitter "Catalans de merda. No es mereixen res" després dels xiulets a l'himne espanyol durant la inauguració dels Mundials de natació a Barcelona. Després Gafo va enviar diversos tuits on aclaria que "només volia dir que l'himne espanyol mereix un respecte. Jo mai xiularia l'himne català i no em referia a tots els catalans, els quals respecto plenament".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Navarro creu que la xiulada a l'himne espanyol "està fora de lloc" i "és censurable". En aquest sentit, alerta que "això alimenta els extrems" i subratlla que "està bé" que hagin destituït Gafo com a director adjunt del comissionat de la Marca Espanya. La seva piulada va crear un gran rebombori a les xarxes socials i el mateix PSC ja va demanar la seva destitució o dimissió.

Les crítiques no van minvar i fins i tot el portaveu del PSC, Jaume Collboni, li va escriure que "no esperem les teves disculpes, sinó la teva dimissió o destitució com a director adjunt de la Marca Espanya". Pels voltants de les deu del vespre d'aquest dissabte, Juan Carlos Gafo va fer un últim missatge al seu compte de Twitter en què tornava a demanar "disculpes a tots els catalans". "Va ser un error i demano perdó per les meves afirmacions. Deixaré Marca Espanya. Els que em coneixen saben que no penso així", finalitzava el tuit.

stats