DIMISSIÓ DE PERE NAVARRO
Política 11/06/2014

"Sóc un líder que respecta la pluralitat del seu partit": 11 frases del mandat de Pere Navarro

Des de la demanda d'abdicació del rei fins a l'anunci que els socialistes s'abstindrien en tot allò relacionat amb el dret a decidir, Navarro ha deixat nombroses intervencions per a l'hemeroteca

Marc Colomer / Roger Tugas
2 min
Pere Navarro, aquest diumenge a Sabadell / ACN

Barcelona1. En el discurs en què presenta la seva executiva del PSC: "Perquè, companys i companyes, hem començat a fer un nou PSC no per a nosaltres, sinó per a Catalunya, que vol dir per a cada un i una dels catalans i les catalanes. No ho hem fet en tres dies, ho hem iniciat, ho hem iniciat només. Però no hi ha castell sense pinya". (18 de febrer de 2011)

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

2. Durant el discurs d'investidura d'Artur Mas el 2012: "Com que vostè ja té el pacte fet, el procés decidit i el camí escrit, el nostre partit no posarà bastons a les rodes, cap ni un. El PSC s'abstindrà en totes i cadascuna de les votacions que afectin aquest tema durant tota la legislatura, i permetrem així que els seus socis tirin endavant el seu pacte". (20 de desembre del 2012)

3. Durant el discurs en el ple d'investidura d'Artur Mas, que havia qüestionat el seu lideratge: "Sóc un líder. No un líder autoritari. Un líder que respecta la pluralitat del seu partit". (20 de desembre del 2012)

4. En resposta al llavors president del PSOE, José Antonio Griñán: "Senyors del PSOE i senyors del PP: o vostès entenen que les coses avui aquí a Catalunya estan així i, per tant, vostès es mouen i reconeixen aquest dret a decidir del poble de Catalunya, o la seva Espanya és una Espanya que té un futur molt, molt, molt delicat". (4 de febrer de 2013)

5. En un dinar-conferència a la Cambra de Comerç de Barcelona: "Plantejo avui obertament, i públicament, la necessitat d'abdicació de l'actual cap de l'Estat". (20 de febrer del 2013)

6. Sobre la Via Catalana: "Seria lògic pensar que no siguem tots els contribuents els que hàgim de pagar les despeses extraordinàries d'una activitat que organitza una entitat privada, com fa el FC Barcelona". (1 de setembre de 2013)

7. Sobre els dimissionaris de Girona: "Comprenc que hi hagi persones que no estiguin d'acord amb els processos de democràcia interna, que és veritat que són un canvi radical en la vida del partit. [...] És el seu problema". (24 d'abril de 2014)

8. Sobre l'agressió de la dona de Terrassa: "[És a causa d'un] augment de la crispació que està tenint lloc en la nostra societat. [...] Ni Junqueras, ni Rivera, ni Fernàndez m'han enviat un missatge ni m'han trucat". (30 d'abril de 2014)

9. En la compareixença després de conèixer la davallada electoral del 25-M: "No estem gens satisfets. En prenem nota i farem una reflexió per veure com podem arribar a la ciutadania i explicar el nostre projecte polític. [...] Vull recordar que són les segones eleccions plebiscitàries que el senyor Mas perd de manera contundent, i li demanem que faci una reflexió". (25 de maig del 2014)

10. Sobre els rumors de la seva dimissió: "No plegaré, tinc en marxa un projecte que no ha acabat, només hi faré algun retoc". (30 de maig de 2014)

11. En la presentació del candidat del PSC de Sabadell a les municipals: "La tercera via pot ser i serà molt difícil, però és l'única possible perquè les altres són mortes". (1 de juny del 2014)

stats