Política 06/07/2017

Pisarello: "Si l'1-O hi ha urnes, votaré"

L'alcalde accidental de Barcelona remarca que és una posició personal perquè entre els comuns hi ha gent que manté dubtes sobre el Procés

Ara
1 min

BarcelonaL'alcalde accidental de Barcelona i un dels principals dirigents de Catalunya en Comú, Gerardo Pisarello, ha anunciat aquest dijous que l'1 d'octubre anirà a votar, sempre que el Govern aconsegueixi posar les urnes. "Si l'1-O hi ha urnes, tu creus que jo tindria dubtes? Creus que em quedaria a casa? No només no em quedaria a casa, sinó que sortiria i votaria", ha subratllat durant un debat organitzat per la Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya (UPEC).

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pisarello ha recordat, però, que "no tothom" opina el mateix entre els comuns. "Alguns estan més motivats, i d'altres no tant", ha explicat. Segons ell, els dubtes rauen especialment en el fet que "encara no hi ha un lideratge d'esquerres en el Procés". L'alcalde accidental de la Ciutat Comtal afirma que l'1-O serà un moment "important" i ell no vol que acabi amb "la victòria de José María Aznar, José Luis Rodríguez Zapatero i el pocavergonya d'Alfonso Guerra".

Pisarello votarà conscient que el 2 d'octubre "la batallà continuarà". Els comuns decidiran aquest dissabte quina posició adopten sobre el referèndum que, probablement, serà la de participar-hi com un acte de participació però sense considerar que els resultats siguin vinculants.

stats