Política 19/10/2014

Els crítics de Podem es neguen a fer un pas enrere si el seu model de partit no surt escollit

Tant l'eurodiputada Teresa Rodríguez com Pablo Echenique asseguren que "ningú dubta del lideratge de Pablo Iglesias", però que les eleccions generals no les guanya "ni un secretari general, ni tres ni cent: les guanya la gent"

Mariona Ferrer I Fornells
1 min

Madrid"No hem vingut a Podem par fer-nos enrere". L'ambient és tens aquest diumenge al palau de Vistalegre de Madrid en la segona jornada de l'assemblea ciutadana 'Sí es pot', en què es debat el model de partit. Els eurodiputats de Podem Teresa Rodríguez i Pablo Echenique, crítics amb la proposta de l'equip de Pablo Iglesias, líder del partit, li han enviat una advertència. Després que els recomanés "fer un pas enrere" si la seva proposta, 'Sumant Podem', no sortia escollida, Rodríguez li ha replicat que "ningú abandonarà el vaixell" perquè en l'assemblea ciutadana "no es debaten persones, sinó idees".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tant Rodríguez com Echenique han admès que dins del seu equip "ningú dubta del lideratge de Pablo Iglesias" perquè hi ha un "fort consens que és el millor portaveu", però que les eleccions generals no les guanya "ni un secretari general, ni tres ni cent: les guanya la gent".

stats