Política 24/02/2014

La Policia cita l'advocat que hauria gravat la declaració de la infanta

El director executiu de la plataforma per on es va difondre la filmació ja ha explicat com s'ha realitzat el vídeo i els seus detalls tècnics

Europa Press
1 min
El jutge vol les dades de l’usuari que va publicar el vídeo de la infanta

Palma de MallorcaLa Policia Nacional ha citat a declarar aquest dimecres, en qualitat d'imputat, l'advocat Francisco José Carvajal, presumpte autor de la gravació en vídeo de la declaració de la infanta Cristina mentre era interrogada pel jutge José Castro el 8 de febrer com a imputada al cas Nóos.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El passat divendres ja va ser interrogat com a testimoni Marcial Cuquerella, director executiu de la plataforma Wouzee, on es va distribuir la filmació de la declaració de la infanta. L'empresa ja ha respost a les preguntes sobre com s'havia realitzat la filmació i les dades tècniques del vídeo penjat a internet dos dies després de la declaració de la infanta. La Policia ha estat interrogant en qualitat de testimonis els que van estar presents a la sala on va comparèixer la duquessa de Palma, entre els quals es troben més de trenta advocats que ja han estat interrogats per via telefònica.

Principalment se'ls ha preguntat si, des del lloc de la sala on es trobaven, van veure la persona que va realitzar la gravació. Tanmateix, agents de la Policia han reconstruït la manera en què es podria haver enregistrat la gravació a través dels funcionaris del jutjat d'instrucció número 3 encarregats del cas Nóos, els quals van explicar què van veure i com estaven situats cadascun dels assistents.

stats