Política25/04/2012

Montoro contesta a Homs: “No s'ha d'exagerar”

"Hem de ser conscients que hi haurà una artilleria difamatòria contra la llengua i la convivència. No ens enviaran els tancs, però quiets no s'estaran”, ha dit el portaveu del Govern

Joan Faus

Madrid“No s'ha d'exagerar”, aquesta ha sigut la resposta que ha fet avui el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, a les paraules del portaveu del Govern, Francesc Homs, que ha dit que l'executiu espanyol ja té a punt l'ofensiva contra Catalunya. “Hem de ser conscients que hi haurà una artilleria difamatòria contra la llengua i la convivència. No ens enviaran els tancs, però quiets no s'estaran”, ha assegurat aquest matí Homs, indicant que els tancs moderns són ara els interventors, el desànim o la pressió mediàtica.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Montoro ha assegurat –en declaracions als periodistes al Senat– que les paraules del portaveu són “posats i veus polítiques”. “No ha d'haver-hi recel, rebuig a una política orientada a l'equilibri pressupostari. La Generalitat té un problema d'accés al finançament dels mercats. Ens interessa el seny, l'equilibri, el compromís d'equilibri; la resta són posats polítics, veus polítiques. No s'ha d'exagerar”, ha dit.

Cargando
No hay anuncios

El ministre ha afegit que “estem tots a Europa amb la mateixes regles del joc” i que cal “donar la impressió que a Espanya i Catalunya hi ha voluntat política per arribar a l'equilibri pressupostari” i “enviar missatges positius als ciutadans”.