Política 25/03/2012

Arenas diu que les eleccions d'avui són "crucials"

El candidat del PP a la Junta d'Andalusia s'ha mostrat "il·lusionat" amb una eventual victòria avui, després trenta anys de governs socialistes a Andalusia

Efe
2 min

Sevilla @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } El candidat del PP a la Presidència de la Junta, Javier Arenas, ha reconegut avui que té la sensació que els andalusos van a unes eleccions "crucials" i ha reclamat que hi hagi una gran participació perquè les urnes "s'omplin d'il·lusió i d'esperança de cara al futur".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Arenas, que ha exercit el seu dret al vot a l'Institut d'Ensenyament Secundari Politècnic de Sevilla, ha dit que a partir de demà "passi el que passi avui" tots lluitem contra la crisi i l'atur.

Després d'agrair als mitjans de comunicació el seguiment que han fet de la "intensíssima" campanya electoral, Javier Arenas ha demanat esperar fins al final del dia per comprovar quin és el "dictamen" de les urnes perquè llavors "ja no parlarem més d'enquesta i seran les urnes les que ens han guiat al futur".

Ha confessat que es troba "il·lusionat, serè i tranquil" i que aquest matí s'ha fet la "última gran dutxa d'humilitat i de responsabilitat" abans d'anar a votar.

Arenas té previst estar tot el matí amb la seva família, amb la qui dinarà. A partir de les 18.00 hores anirà a la seu regional del PP amb els seus col·laboradors més propers per seguir la nit electoral.

Arenas ha arribat a l'Institut Politècnic voltant de les 11.15 hores acompanyat per la seva dona, Macarena Olivencia, que després de votar ha marxat a un col·legi electoral al barri de Les Tres Mil Viviendas on actua de apoderada la seva filla Marta, al costat de la que ha exercit el dret al vot, i amb diversos dirigents del PP andalús.

Al candidat popular l'han acompanyat l'alcalde de Sevilla i cap de llista per la província, Juan Ignacio Zoido, el secretari general del PP andalús i número u per Cadis, Antonio Sanz, i la dirigent popular Alicia Martínez.

stats