Política 13/10/2012

Camacho: "Quan els independentistes no tenen el suport del Govern són molt pocs"

La líder del PP ha titllat d'error "històric" que els socialistes no anessin a la manifestació antiindependentista

Sara González
1 min
Alícia Sánchez Camacho

BarcelonaLa líder del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat que la manifestació del 12-O és històrica perquè la "Catalunya silenciosa va aixecar la veu" i va aconseguir un "gran èxit" malgrat haver estat convocada "en una setmana i mitja i sense el suport del Govern i dels mitjans oficials".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sobre la manifestació a favor del dret a l'autodeterminació que es va convocar ahir a plaça Universitat, la líder popular ha afirmat que "quan els independentistes no tenen l'ajut del Govern, són molt pocs. Què hauria passat si la manifestació del 12-O hagués tingut el suport del Govern i els mitjans oficials?", ha etzibat.

Camacho, que avui ha presentat els caps de llista provincials (Enric Millo per Girona, Rafa Luna per Tarragona i Dolors lópez per Lleida) ha presentat el PP com "l'única alternativa als que volen trencar amb Espanya". Aquest missatge ha estat especialment adreçat als votants que el PSC "ha deixat orfes" per tenir "complexes" a l'hora de defensar els catalans que se senten espanyols. De fet, ha titllat "d'error històric" l'absència dels socialistes a la concentració d'ahir.

"El PP és la casa gran de tots els catalans", ha proclamat la líder del PP, que ha subratllat que el seu partit serà la garantia "de la unitat i la convivència".

stats