Política19/09/2017

El PP entra en campanya pel 'no' amb un fil a Twitter on busca desmuntar les "mentides independentistes"

Nega que la independència deixi una Catalunya rica o lliure de corrupció

Ara

MadridTot i fer mans i mànigues per aturar el referèndum i assegurar que no es farà, el PP ha tret el seu argumentar en defensa del 'no' a la independència. En un fil a Twitter, el compte oficial del partit ha exposat un seguit de "mentides independentistes" com el suport del món empresarial, la viabilitat de les pensions, la construcció d'un país lliure de corrupció o la voluntat de diàleg del Govern amb l'executiu de Mariano Rajoy.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest dilluns al matí, el canal del PP a la xarxa social ha anunciat que obria un fil de piulades per "desmuntar les mentides independentistes" i l'han seguit més missatges enllaçats a notícies de premsa que, al seu parer, desmenteixen algunes de les promeses de l'independentisme.

Cargando
No hay anuncios

Un dels arguments que el sobiranisme utilitza per exemplificar la seva majoria és que el 80% de catalans estan a favor d'un referèndum. En una de les seves piulades, el PP utilitza una enquesta del diari 'El Mundo' on un 29,1% de les respostes són favorables que es permeti l'1-O. Cal tenir en compte que la xifra que utilitza el sobiranisme es refereix a la ciutadania catalana i en referència a un referèndum, sigui pactat o no pactat amb l'Estat, mentre que l'enquesta citada inclou la resposta de ciutadans d'arreu de l'Estat i fa referència explícita a l'1-O.

Cargando
No hay anuncios

A més, en una altra piulada, recorden els suports internacionals al Procés i citen el president veneçolà, Nicolás Maduro; el secretari general de Sortu, Arnaldo Otegi, i Julian Assange, a qui qualifiquen de "pròfug de la justícia". També adjunten una notícia del diari 'Abc' per "desmuntar la teoria de l''Espanya ens roba'" o unes declaracions del president de l'empresa Natur House que afirma que canvia la seu de Barcelona a Madrid per negar que Catalunya seria un país ric.

Cargando
No hay anuncios

A més, també denuncien l'aparició de cartells falsos dels partits constitucionalistes en què demanarien el vot negatiu a la independència en el referèndum de l'1 d'octubre. "Estan tan desesperats que imprimeixen cartells falsos", afirmen.