Política 10/03/2015

El PP acusa CDC de voler “camuflar” els casos de corrupció amb la seva refundació

El portaveu popular, Enric Millo, ha criticat que CDC es declari "no independentista" però "treballi per la independència". Ha assegurat que es tracta d'un "eufemisme" per "enganyar" els ciutadans

Núria Orriols
2 min

BarcelonaEl portaveu del PP, Enric Millo, ha carregat aquest dimarts contra CDC. Des del Parlament ha assegurat que la “refundació” que prepara el partit pretén “camuflar” casos de corrupció. El popular s’ha referit al cas Pujol, al cas ITV que envolta Oriol Pujol o el procés judicial del Cas Palau encara als jutjats. “Pretenen esborrar una trama que ha estat protagonitzada per les mateixes persones que han conduït el vaixell fins a dia d’avui”, ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ha assegurat que el procés sobiranista és una eina més per “esborrar el rastre d’un passat emmascarat per una gestió fosca”.

També s’ha referit a la polèmica generada el passat cap de setmana per les declaracions del coordinador de CDC, Josep Rull, al Consell Nacional del partit. “Dir que no ets un partit independentista pero que treballes per la independència és mentir els ciutadans”, ha dit Millo. Per a ell, es tracta d’un altre “eufemisme” dels convergents per “seguir enganyant” la gent i “mantenir” l’acord amb Unió.

Comissió Pujol

El portaveu popular ha fet balanç de les comapreixences dels membres de la família Pujol. Per a ell, “no s’ha volgut aclarir res” i “no s’ha dit tota la veritat”. Ha remarcat que no s’ha aportat a la comissió —ni de moment a instàncies judicials— la documentació que acredita l’orígen dels fons ocults i tampoc informació sobre l’”evolució” dels diners en els últims anys.

Per contra, Millo ha asseverat que la compareixença de la família Pujol “ha enfosquit l’ombra de dubte sobre la gestió de l’expresident” i ha asseverat que ha quedat “clar” que els “beneficiaris” de l’epoca de Jordi Pujol “encara segueixen vinculats al Govern”. “L’ombra de dubte no desapareix sinó que es fa més gran”, ha sentenciat.

stats