Política 16/08/2015

L'exdiputada del PP Àngels Olano se suma a les llistes d'Unió per al 27-S com a independent

La nova candidata va deixar el PP després de manifestar que estava a favor de la consulta

Efe
1 min

BarcelonaÀngels Olano, exdiputada del PP i ponent de l'Estatut, s'incorpora com a independent a les llistes d'Unió per a les eleccions catalanes del 27 de setembre, segons han informat a Efe fonts d'UDC. Olano se suma així als noms d'altres independents que concorreran a les eleccions del 27-S a les llistes d'Unió, com l'exfiscal en cap de Catalunya Martín Rodríguez Sol, l'històric dirigent de l'USOC Josep Antoni Barceló i l'exconsellera de Justícia Pilar Fernández Bozal.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Àngels Olano va abandonar el 2012 el PP per les seves discrepàncies amb el partit respecte a la necessitat de trobar una sortida consensuada i dialogada entre els governs de Catalunya i de l'Estat. De fet, va defensar que Catalunya pogués decidir el seu futur polític en una consulta i va participar en diversos actes de suport a la federació de CiU. Actualment, exerceix d'advocada en un despatx particular i s'incorpora a la llista d'Unió per Barcelona.

Fonts dels democristians han assenyalat que aquestes incorporacions "reforcen el projecte perquè recullen tota l'amplitud del programa d'Unió, no només el nacional, sinó també el programa econòmic i social del partit".

"No és una simple juxtaposició de noms de persones independents al servei d'una única idea, sinó de tot un projecte que pensa en el 27-S i, sobretot, més enllà, i que comparteixen no només l'eix nacional, sinó també els valors que defensa Unió, així com el seu programa socioeconòmic", han afegit.

stats