Política 07/04/2015

Els 'barons' del PP defensen que Cospedal surt reforçada de la crisi interna

A la junta directiva "no s'ha parlat de crítiques", diu Sánchez-Camacho

Mariona Ferrer I Fornells
1 min
Sánchez-Camacho asseguda a la primera fila de la junta directiva amb tots els ministres / EFE

MadridMissatges d'unitat i una consigna comuna: "No ens hem de distreure". Els barons autonòmics del PP han tancat files després de la junta directiva del partit i s'han mostrat decidits a girar full arran de la crisi interna per la debacle electoral a Andalusia. La líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, que s'ha assegut a la dreta de la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, durant la reunió de fins a 400 militants, ha insistit que durant la trobada "no s'ha parlat de crítiques", sinó que tots els missatges han estat en "positiu" per "reforçar" el lideratge de la secretària general del parit, María Dolores de Cospedal.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tant la líder del PP basc, Arantza Quiroga, i el president gallec, Alberto Núñez Feijóo, han coincidit en donar la crisi per tancada i en assenyalar que el partit "no es pot distreure", un missatge que ha transmès el president del govern espanyol, Mariano Rajoy. "Quan guanyem, guanyem tots junts. I quan perdem, perdem tots junts. Cadascun amb la seva responsabilitat", ha dit Feijóo en sortir de la reunió, assenyalant que el PP és "un partit que no improvisa". Pel que fa la líder del PP basc, en la reunió "s'ha vist un partit unit treballant al servei dels espanyols".

Sánchez-Camancho ha insistit en minimitzar les crítiques internes. Ha assenyalat que el PP té fins a 800.000 militants i que poden haver-hi moltes veus, però que son molt minses perquè de les 400 persones que hi havia a la junta directiva "ningú ha fet cap crítica".

stats