Política 26/08/2015

El PP no anirà a la compareixença de Mas per considerar-la un "míting" i demana al PSC i C's que també es plantin

Albiol argumenta que els populars no volen "ser partíceps d'aquest espectacle electoral" que només vol "donar minuts de glòria a Mas"

Acn
1 min
Garcia Albiol, en roda de premsa aquest dimecres / ACN

BarcelonaEl candidat del PP a Catalunya a les eleccions del 27-S, Xavier Garcia Albiol, ha anunciat que els populars no participaran en la compareixença al Parlament del president de la Generalitat, Artur Mas. "Cap membre del PP assistirà a aquesta diputació permanent perquè no volem ser partíceps d'aquest espectacle electoral que l'únic que vol és donar-li minuts de glòria a Mas", ha dit Garcia Albiol, que ha acusat el president de convertir les institucions en un "circ" i ha titllat la seva compareixença de "míting electoral".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

També ha demanat al líder del PSC, Miquel Iceta, i al president de C's, Albert Rivera, que segueixin l'exemple dels populars i no siguin "comparses" de "l'espot publicitari" de Mas.

Espadaler també critica "l'ús partidari i electoralista" de la compareixença

El cap de llista i secretari general del comitè de govern d'UDC, Ramon Espadaler, ha lamentat també l'ús "partidari i electoralista" de la compareixença de Mas per explicar els motius del 27-S. Segons Espadaler, la compareixença "és sobrera" perquè "no aportarà cap dada nova que no coneguem". A més, el cap de llista d'UDC ha criticat que "veurem el cap de govern i el cap de l'oposició fent el mateix discurs i això no és enriquidor en el debat".

Així, ha recordat que "la data del 27-S ja es va fer pública el passat 14 de gener quan es va signar la convocatòria i es va fer amb llums i taquígrafs".

stats