Política 19/05/2015

El candidat del PP a Sabadell nega agressions al míting de Rajoy i assegura que va "ensopegar"

El PP de Sabadell assegura en un comunitat que Esteban Gesa només volia "facilitar la mobilitat"

Efe
2 min
Membres de la PAH són expulsats del míting de Rajoy entre empentes i cops de bandera /ACN

BarcelonaL'alcaldable del PP a Sabadell, Esteban Gesa, ha assegurat que en cap cas va agredir un dels activistes de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) i de Fórum-Afinsa que van intentar boicotejar el míting central de campanya celebrat ahir a Barcelona, i ha concretat que "va ensopegar".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A través d'un comunicat emès des de l'agrupació local del PP, Gesa ha lamentat els fets ocorreguts ahir durant la intervenció del president del Govern, Mariano Rajoy, en el míting que es va celebrar al pavelló Nova Icària de Barcelona, i considera que s'han tergiversat intencionadament.

Dues persones de la PAH i una altra de Fórum-Afinsa van irrompre en el míting i van ser reduïts pels agents de seguretat. Mentre eren conduïdes fora de la sala, una d'aquestes persones va passar pel costat de Gesa i, segons ha denunciat l'oposició, va ser llavors quan l'alcaldable la va agredir.

"Davant la irrupció d'aquests grups, diversos assistents es van veure involucrats en un altercat, enmig del qual hi havia el candidat a l'alcaldia de Sabadell, Esteban Gesa, intentant facilitar la mobilitat i evitar incidents majors atès que al mig del grup hi havia gent gran que necessitaven bastons o crosses", assenyala el comunicat. "Va ser en aquell moment quan a les xarxes socials va començar a circular un vídeo captat per un aficionat on la descontextualització dels fets i la baixa qualitat de la imatge no permeten dilucidar la realitat del que va passar", afegeix.

"Comença llavors un linxament en les xarxes socials cap al senyor Esteban Gesa, a qui, després d'ensopegar a causa de l'afluència de persones, s'acusa sense proves d'agredir un membre de la PAH a partir de la interpretació esbiaixada i malintencionada feta per grups opositors al Partit Popular", prossegueix el document.

"A les difamacions i calúmnies sense proves per part d'aquests grups s'hi sumen amenaces directes i insults per part de membres identificats i simpatitzants de determinats partits que, lluny de centrar-se en les seves pròpies propostes i necessitats dels seus partits, fan de la crítica, l'amenaça i la difamació la seva campanya política i el seu intent de legitimar-se i aconseguir suports davant la ciutadania", conclou el comunicat.

stats