Política30/11/2013

#Enlabuenadirección: el PP compara el seu govern amb l'esforç d'un nedador en un vídeo

'Junts sortim', diu el lema final dels populars per celebrar els seus dos anys al govern

Ara

BarcelonaFa dos anys que Mariano Rajoy va entrar a La Moncloa. Dos anys en els quals ha hagut de fer front a la pitjor crisi econòmica i a unes xifres d'atur disparades en el mateix moment que la corrupció ha esquitxat de ple el seu partit i que Catalunya ha plantejat el repte sobiranista sobre la taula. Per representar l'equador de la legislatura, el partit ha llançat un vídeo que traça un paral·lelisme entre un nedador i el partit, i l'ha difós a les xarxes amb el 'hashtag' #Enlabuenadirección.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A les imatges apareix un nedador que salta a la piscina el 20 de novembre del 2011, just la data en la qual els populars van guanyar les eleccions. "Complir les expectatives, estar a l'altura. Cap inici és fàcil", assegura una veu en 'off' al principi. A continuació apareixen diversos titulars publicats a la premsa espanyola sobre la victòria del PP i l'inici de la recuperació econòmica.

Cargando
No hay anuncios

"Per aconseguir les nostres fites hem de ser constants i esforçar-nos", diu el final del vídeo just quan el nedador acaba la cursa. Una mà l'ajuda a sortir de l'aigua i un lema clou el vídeo: 'Junts sortim'.