Política 21/08/2018

El president del PP de Castelló compara el jihadisme amb l'independentisme

Miguel Barrachina ha esborrat el tuit, que anava dirigit a Gabriel Rufián

Ara
1 min
El president del PP de Castelló, Miguel Barrachina, el quart per la dreta

BarcelonaEl president del PP de Castelló, Miguel Barrachina, ha publicat un polèmic tuit en què comparava el jihadisme amb l'independentisme. "Quan el separatisme relativitza el terrorisme islàmic és perquè tots dos volen destruir el mateix de manera diferent?", deia el també diputat popular al congrés al seu compte de Twitter. Aquesta declaració era una resposta a un tuit de Gabriel Rufián en què criticava la utilització de la paraula 'terrorista' per referir-se a l'atacant de la comissaria de Cornellà de Llobregat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Terrorista si és musulmà, malalt mental si és catòlic", deia el diputat d'ERC al Congrés. Rufián ha fet retuit del comentari de Barrachina per denunciar-ho, i el diputat popular ha esborrat el tuit del seu compte, tot i que Rufián l'ha guardat en una captura de pantalla i l'ha tornat a fer públic.

Barrachina és membre de l'executiva nacional del Partit Popular des de l'arribada de Pablo Casado. Ocupa la presidència provincial del partit, és diputat al Congrés de Diputats i també regidor de l'Ajuntament de Sogorb. Precisament en aquell municipi, a principis d'agost, va mostrar les seves discrepàncies davant el projecte de la Generalitat Valenciana d'impulsar un projecte pilot per incorporar l'assignatura de religió islàmica en alguns centres de la comunitat.

stats