Política 25/01/2014

El president de Freixenet, a la convenció del PP: "Catalunya és una part essencial d'Espanya i no crec que pugui separar-se'n"

José Luis Bonet no preveu que el sobiranisme afecti l'economia ni tingui cap repercussió als mercats internacionals

Acn
1 min
El president de Freixenet i de Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet, a la convenció del Partit Popular a Barcelona / ACN

BarcelonaEl president de Freixenet, José Luis Bonet, no contempla ni la independència de Catalunya ni considera que el procés sobiranista del país "afecti" l'economia ni els mercats internacionals. Ho ha dit a la convenció que el PP ha organitzat a Barcelona, al costat del secretari d'Estat de Presidència, Jorge Moragas. "Espero no equivocar-me, Catalunya és una part essencial d'Espanya", i "per aspectes materials i formals és molt difícil que això pugui dividir-se", ha afirmat. Ha admès que posicionar-se en política "pot disgustar" algú, però entén que és "un tema menor". Bonet, que ha reclamat més internacionalització per ser competitius, intervé abans que ho faci el president espanyol, Mariano Rajoy.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En el col·loqui previ a la cloenda de Sánchez-Camacho i Rajoy també hi intervenen el catedràtic d'Economia Financera d'Iese Eduardo Martínez Abascal i el president del Consell Social de la Universitat Abat Oliva, Borja García-Nieto.

stats