Política 30/08/2013

Método 3 nega que el PSC els contractés i apunta a l'entorn de Camacho

L'agència de detectius dirigida per Francisco Marco, imputat en aquesta causa, sosté que el PSC mai no els ha contractat "institucionalment" per realitzar "cap tipus de gravació legal o il·legal"

Ara
1 min

Barcelona P { margin-bottom: 0.21cm; } L'agència de detectius Método 3 ha assenyalat aquest divendres "l'entorn" de la líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, com a inductor de l'encàrrec de gravar la conversa que la política va mantenir amb una exnòvia de Jordi Pujol Ferrusola al restaurant La Camarga de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

P { margin-bottom: 0.21cm; } Un cop conegut l'informe policial que ha fet públic aquest divendres la Cadena Ser, apuntant que els socialistes van pagar 1.750 euros per la gravació del dinar a l'estiu del 2010 entre Camacho i Álvarez, Método 3 ha insistit que el PSC no els va contractar "institucionalment".

P { margin-bottom: 0.21cm; } Método 3 ha reiterat a més que els treballadors de l'agència van fer l'enregistrament de forma legal i "amb el ple consentiment" d'una de les dues interlocutores en el menjar.

P { margin-bottom: 0.21cm; } El director de l'agència Método 3, Francisco Marco, va defensar el passat mes de febrer en la seva declaració davant el jutge que "l'entorn" de Camacho havia demanat a l'exdirectora de seguretat de Método 3, Elisenda Villena, que es gravés aquesta trobada.

El PSC, per la seva banda, ha assegurat que no tenen res a veure amb la gravació, mentre que el PP ha exigit explicacions davant el suposat cas d'espionatge polític, que han qualificat d'“intolerable en un país democràtic”.

stats