Política 12/05/2014

El PSC replica a Rubalcaba que fa "tots els esforços possibles" en aquesta campanya

La número dos a les europees, Esther Niubó, destaca el suport del PSOE als socialistes catalans

Europa Press
1 min

MataróLa número 2 del PSC a les eleccions europees, Esther Niubó, ha destacat aquest dilluns que el seu partit està fent "tots els esforços possibles" per aconseguir un bon resultat el 25 de maig. Ho ha dit després que el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, hagi assegurat que la debilitat del PSC llasta les expectatives del PSOE per a les eleccions europees i que, "en alguna mesura", aquesta és el punt feble dels socialistes en aquest comicis.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Estem fent un bon treball i contribuirem amb els nostres vots a la victòria socialista que volem tenir a Espanya i en el conjunt d'Europa", ha dit Niubó en declaracions als periodistes durant una visita al Tecnocampus de Mataró. Ha afegit que és "evident" que el PSOE està implicat en la campanya del PSC i que la prova d'això és que Rubalcaba va participar en un míting aquest diumenge a Tarragona i ho farà de nou aquest dimecres, i que, a més, vindran a Catalunya durant els pròxims dies altres dirigents socialistes com Elena Valenciano i Ramón Jáuregui, entre d'altres.

Ha afirmat que el PSC és conscient que està passant "una situació de dificultat" però que farà tot el possible per mobilitzar les seves bases, i també ha valorat el suport que els presten els socialdemòcrates europeus, ja que dimecres que ve, dia 21, participarà a l'acte central de campanya el candidat socialista a la presidència de la Comissió Europea, Martin Schulz.

stats