POLÍTICA
Política 03/04/2012

El PSOE mobilitzarà els seus dirigents per l'estat espanyol per denunciar els pressupostos

L'objectiu del desplegament de l'executiva socialista és fer saber als ciutadans que els comptes presentats pel ministre d'Hisenda "contrasten radicalment amb les promeses electorals que va fer el PP"

Efe
1 min

MadridEl secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha fet saber en un comunicat de premsa que aquest dimecres mobilitzarà als integrants de la seva direcció federal i al gruix de les seves executives provincials en cadascuna de les comunitats i províncies per donar a conèixer als ciutadans l'abast de les retallades pressupostàries presentades pel govern espanyol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El comunicat del PSOE indica que els seus mandataris han estudiat els comptes públics del govern de Mariano Rajoy partida per partida i han arribat a la conclusió que les retallades pel que advoca "són molt negatives i contrasten radicalment amb les promeses electorals" del PP. El secretari de Relacions Institucionals, Antonio Hernando, destaca en la nota de premsa que els socialistes actuaran en aquests actes des de "l'obligació com a oposició responsable". En segon lloc, ha afegit que els comptes per a aquest exercici són "insolidaris amb les persones i perjudicials per als territoris", però no només això, són també "fraudulents amb els electors del PP”.

Trinidad Jiménez, Soraya Rodríguez, Jesús Caldera, Immaculada Rodríguez-Piñero, José Blanco i Francisco Caamaño seran alguns dels dirigents que protagonitzaran aquest dimecres fins a 50 conferències de premsa per denunciar el contingut dels pressupostos

stats