Política 28/07/2014

El cunyat de Jordi Pujol creu que l'expresident deixarà els seus càrrecs a CDC

Francesc Cabana diu a Catalunya Ràdio que té una "sensació d'indignació, que ara comença a ser de compassió, perquè el voldran desfer i liquidar"

Ara
2 min

BarcelonaL'advocat Francesc Cabana, cunyat de Jordi Pujol, creu que l'expresident de la Generalitat deixarà tots els seus càrrecs a CDC després que hagi admès haver tingut durant 34 anys diners sense declarar a l'estranger, una qüestió que l'ha indignat però que, en tot cas, desvincula del cas Banca Catalana.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', i preguntat sobre si Pujol deixarà els seus càrrecs al partit que ell mateix va fundar, Cabana ha respost: "Suposo que sí". Jordi Pujol és president d'honor de CDC.

"He passat d'un estadi d'incredulitat a una sensació d'indignació que ara comença a ser una mica de compassió, perquè me'l desfaran i me'l liquidaran", ha assenyalat, alhora que ha admès que "potser s'ho mereix". Alhora, Cabana

En tot cas, Cabana ha assegurat que els diners que hagi pogut tenir Pujol a l'estranger no tenen res a veure amb l'episodi de Banca Catalana, cas per al qual Pujol va ser investigat com a antic responsable quan ja era president de la Generalitat després de la fallida de l'entitat financera. "Els ingressos no provenien de Banca Catalana, segur que no, perquè això ho controlava jo", ha assegurat Cabana, que va ser un dels fundadors de l'entitat, juntament amb l'expresident Pujol.

Cabana, que està casat amb la germana de Jordi Pujol, Maria Pujol, ha assegurat que ni ell ni la seva dona no s'havien "ensumat" mai res sobre aquest cas, i ha subratllat que, per a la seva família, la declaració de l'expresident ha sigut una "sorpresa majúscula". "Havia posat la mà al foc tantes vegades per Jordi Pujol que ara les dec tenir ben cremades", ha conclòs.

()

stats