Política14/06/2017

Rafael Hernando (PP) indigna Podem en parlar de la relació d'Irene Montero i Pablo Iglesias

El portaveu parlamentari del PP insinua que enaltir la intervenció de la portaveu del partit lila per sobre de la d'Iglesias pot entorpir la seva relació, i després matisa que parlava del seu vincle professional

Ara

This browser does not support the video element.

BarcelonaIndignació al grup parlamentari de Podem durant el ple de la moció de censura a Mariano Rajoy al Congrés quan el portaveu del PP, Rafael Hernando, s'ha referit a la relació personal que mantenen el líder de Podem, Pablo Iglesias, i la portaveu del partit a la cambra baixa, Irene Montero.

Inscriu-te a la newsletter Política en cinc llibres per Sant JordiUna mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Hi ha qui diu que [en el discurs] va estar millor la senyora Montero que vostè", ha etzibat a Iglesias, i ha afegit: "Però no seré jo qui ho digui perquè no se què pot provocar en la seva relació". Aquesta referència no ha agradat a la bancada del partit lila, que ha generat una remor a la cambra que ha obligat la presidenta, Ana Pastor, ha demanat silenci als diputats.

Cargando
No hay anuncios

Vista la reacció dels parlamentaris de Podem, Hernando ha matisat les seves paraules i ha assenyalat que es referia a la seva "relació professional".