Política 01/06/2011

Una pregunta per a vostè, Sr. Rajoy

El líder del PP oferirà aquesta tarda una roda de premsa amb preguntes, la primera després del 22-M

Joan Rusiñol
1 min

MadridLa premsa vol fer preguntes al cap de l'oposició espanyol però ell no es deixa. Mariano Rajoy ha esquivat durant mesos les rodes de premsa a la seu del PP, al madrileny carrer Génova, per poder mantenir intacta la seva estratègia comunicativa. Avui, però, trencarà el silenci i se sotmetrà a una compareixença amb preguntes a partir de les sis de la tarda. És la primera des de la històrica victòria del PP a les eleccions locals i autonòmiques del 22 de maig.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rajoy va pronunciar unes paraules la nit electoral des del balcó del partit i un discurs al comitè executiu just l'endemà. En cap dels dos casos, però, el format permetia fer preguntes als informadors. Avui serà la primera vegada, després d'haver fet aquest matí comitè de direcció, que normalment es reuneix els dilluns, i d'haver dinat amb els barons territorials del partit.

Durant aquests dies, el líder de la dreta espanyola ha optat pel silenci (de fet han sigut comptats els seus actes públics) per permetre que el focus estigués concentrat en la crisi a les files socialistes. Un cop se sap ja que Alfredo Pérez Rubalcaba serà el candidat, trenca el mutisme. L'únic qüestionari que ha respost els últims dies va ser una entrevista al diari conservador ABC.

stats