Política 27/11/2014

Rajoy, en un article a 'La Razón': "La decència té a veure amb l'educació del cor"

El president espanyol defensa en un article al rotatiu espanyol una "resposta política ferma" davant els escàndols de corrupció

Ara
1 min
Rajoy en la sessió de control al Congrés

BarcelonaSense mencionar en cap moment el nom de la ministra Ana Mato, el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, defensa aquest dijous en un article publicat a 'La Razón' que l'"ideal d'una democràcia sana passa per consagrar la lluita pel propi dret, per l'expulsió de les conductes indesitjables".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Just avui que es debat en el Congrés dels Diputats un paquet de reformes legislatives per combatre els casos de corrupció, Rajoy assegura que cal "refermar l'exemplaritat" de la vida pública i erigir-se "com una resposta contundent al profund u jusitifcat malestar dels ciutadans davant la sucessió d'escàndols". Uns escàndols que, diu, "s'eternitzen" als jutjats tot erosionant la confiança en les institucions i els polítics.

El president espanyol afirma que no es pot afirmar que "mai tornarà a haver-hi un nou cas de corrupció" però que sí que cal oferir una "resposta ferma als escàndols". De fet, al seu parer, "la decència té a veure amb l'educació del cor" i subratlla que "l'escàndol" que produeix la corrupció "és bo" perquè és signe d'una societat "intransigent" amb aquest tipus de pràctiques.

Rajoy també assegura a l'article que el seu govern ha defensat "la independència de jutges i fiscals per dur a terme la seva tasca, fossin qui fossin els investigats".

stats