Política 12/07/2012

Rajoy assegura que recuperarà "la credibilitat" internacional d'Espanya

El president espanyol admet que el seu és un projecte "reformista, molt difícil i sense precedents"

Joan Rusiñol
1 min

MadridL'endemà de la tisorada més dràstica de la democràcia espanyola, el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha reiterat que no pensa canviar el rumb que ha emprès. "Estem decidits a consolidar la credibilitat d'Espanya a les més altes cotes" internacionals, ha assegurat durant l'acte de presa de possessió del càrrec de l'alt comissionat per a la marca Espanya, Carlos Espinosa de los Monteros. Pel cap de l'executiu, la política del seu govern ha d'anar de la mà de la "consecució plena de les possibilitats" que té l'economia espanyola i la recuperació del "crèdit exterior". Segons ha dit, aquests són "atributs d'un país solvent i fiable".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rajoy ha admès que el seu és un "projecte reformista, molt difícil i sense precedents", unes paraules que tenien un cert aire de justificació, després de les crítiques rebudes per l'oposició al pla anunciat al Congrés dels Diputats per satisfer les exigències europees.

A l'acte de la Moncloa, s'ha mostrat convençut de l'èxit del projecte que pretén impulsar la marca Espanya al món i que, de moment, està molt encallat. Ha assegurat que no li faltarà "determinació" per tirar-lo endavant perquè és una "aposta estratègica capaç d'unir-nos a tots". "Les petjades d'Espanya al món són inesborrables i ara ens esperen grans passos".

stats