Política 30/07/2014

Rajoy avisa Mas que la "inestabilitat política" pot posar en perill la recuperació econòmica.

El president espanyol difon un comunicat, després de la reunió a la Moncloa, en què assegura que la consulta "ni es pot celebrar ni se celebrarà"

Ara
1 min

MadridEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha advertit el president de la Generalitat, Artur Mas, dels "riscos de que la inestabilitat política podria suposar en l'incipient procés de recuperació, que està resultant especialment intens a Catalunya". Aquest és el missatge que ha llançat el president espanyol davant la proposta catalana de celebrar una consulta sobre el futur polític de Catalunya el pròxim 9 de novembre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquest sentit, la Moncloa afirma en el comunicat que la consulta que pretén convocar a Catalunya és "il·legal" i, per tant, "ni es pot celebrar ni se celebrarà". Així s'explica en el comunicat que la Moncloa ha difós després de la reunió de dues hores i quart entre els dos presidents. Rajoy s'ha mostrat disposat a seguir col·laborant "francament i lleialment" en tot allò que beneficiï els ciutadans de Catalunya des del reconeixement de la seva contribució al progrés general d'Espanya.

stats