Política 02/04/2016

Rajoy proposa una reforma horària perquè la jornada laboral acabi a les sis

Planteja que l'estat espanyol modifiqui el seu fus horari i l'equipari al de Portugal

Ara
1 min
Rajoy proposa una reforma horària perquè la jornada laboral acabi a les sis

BarcelonaUna reforma horària perquè la jornada laboral acabi a les sis de la tarda i la modificació del fus horari perquè l'estat espanyol es situï en la mateixa franja horària que Portugal. Aquestes són les dues principals propostes que el president del govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy, ha plantejat aquest dissabte des de Sevilla, on ha presentat l'eix de polítiques socials de la proposta d'acord que va fer arribar a PSOE i Ciutadans per intentar un acord de govern.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Una altra de les iniciatives que el dirigent popular ha posat sobre la taula per dur a terme en el cas que torni a ser investit president ha estat promoure un "banc d'hores" que permeti que els treballadors disposin de temps per a la conciliació familiar, així com un "segell" per identificar les empreses que la facilitin i que podria comportar desgravacions fiscals.

En conversa amb els periodistes, el vicesecretari de sectorial del PP, Javier Maroto, ha aportat una mica més de concreció a les mesures de Rajoy, que s'implementaran la pròxima legislatura si els populars governen. El dirigent popular ha explicat que aplicar la nova jornada laboral requerirà un pacte entre grups polítics i un acord entre els agents econòmics i socials, i ha concretat que no s'aplicarà en serveis públics o empreses amb activitat vespertina o nocturna que tinguin implantats diferents torns horaris.

stats