ELECCIONS EUROPEES
Política 10/05/2014

Tremosa acusa Rubalcaba de "vendre fum" i "marejar la perdiu" amb la seva reforma federal

El candidat de CiU a les eleccions europees carrega contra el govern espanyol per "sotmetre's" als interessos de grans empreses

Oriol March
1 min

Vilassar de MarEl candidat de CiU a les eleccions europees, Ramon Tremosa, ha acusat aquest dissabte el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, de "vendre fum" i "marejar la perdiu" amb la seva reforma federal de la Constitució. "Sempre acaben votant, al Congrés dels Diputats i al Parlament de Catalunya, en contra del dret a decidir", ha insistit Tremosa, que també ha atacat els socialistes pel flanc de la plataforma Castor, que ha causat més de 500 sismes marins.

"Magdalena Álvarez, des del Banc Europeu d'Inversions (BEI), va atorgar 500 milions al projecte Castor i zero milions al corredor mediterrani", ha afegit el candidat de CiU, que considera que Castor ha estat "una ruïna ecològica i econòmica".En aquest sentit, l'eurodiputat nacionalista ha acusat el govern espanyol (també en temps del PSOE) d'estar "sotmès" als interessos de les grans empreses.

Demà diumenge Rubalcaba serà a Tarragona, on Tremosa ha augurat que tornarà a negar als catalans la possibilitat de votar a la consulta del 9-N.

Política econòmica

Tremosa ha volgut, com fa sempre, parlar dels "beneficis" que la Unió Europea (UE) aporta a la ciutadania. En aquest sentit, ha considerat que l'euro ha ajudat a "mantenir" la cohesió social.

stats