DEBAT TERRITORIAL
Política 16/05/2011

La reobertura del debat parlamentari per la vegueria del Penedès obre escletxes a CiU

Una setmana després que CiU registrés al Parlament una iniciativa per promoure el reconeixement de la vegueria del Penedès, CiU de Tarragona pacta amb PSC, PP i ERC una resolució per alertar que "ara no toca" treure la llei de vegueries del calaix per motius polítics, econòmics i socials

Redacció
1 min

TARRAGONAEls quatre grups municipals de l'Ajuntament de Tarragona (PSC, CiU, PP i ERC) han coincidit a manifestar que actualment és "inoportú" posar, de nou, la llei de vegueries sobre la taula. Així ho han fet constar en la junta de portaveus urgent i extraordinària celebrada aquest dilluns i que ha sigut motivada per la petició, per part del grup parlamentari de CiU, de crear la vegueria del Penedès, segons informa l'ACN.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Ara no toca reobrir aquest debat territorial", ha manifestat l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. "Estem en plena campanya electoral, la situació econòmica és complicada i la societat té preocupacions molt més importants", ha assenyalat Ballesteros, que ha parlat en nom de tots els grups.

El govern de la Generalitat va congelar la setmana passada l'aplicació de la llei de vegueries. El mateix dia, però, el grup de CiU al Parlament va registrar una proposició de llei per crear la vegueria del Penedès, que el PSC rebutja.

stats