Política 29/04/2018

Rivera assenyala els mestres de Sant Andreu de la Barca acusats de delicte d'odi per haver parlat de la violència de l'1-O

El líder de Cs, que acusa Rajoy d'inacció, sentencia que "amb covardia mai es venç el nacionalisme"

Ara
1 min
Rivera assenyala els mestres de Sant Andreu de la Barca acusats de delicte d'odi per parlar de la violència de l'1-O

BarcelonaEl president de Ciutadans, Albert Rivera, ha aprofitat que el diari 'El Mundo' publicava avui un article que fa públics els noms i les fotografies dels nou mestres de Sant Andreu de la Barca investigats per la manera com van tractar l’1-O a les aules, per carregar contra l’executiu espanyol de Mariano Rajoy. Per a Rivera, que la fiscalia investigui els mestres "per delictes d'odi, però el govern d'Espanya digui que no els obrirà expedient" és una mala estratègia. "Amb covardia mai es venç el nacionalisme", ha apuntat en una piulada, enllaçant l'article i dient que hi apareixen "els mestres separatistes que van assenyalar públicament fills de guàrdies civils a Catalunya".

El seu tuit ha provocat multitud de respostes a la xarxa acusant-lo d'assenyalar mestres que no han estat condemnats. A més, alguns dels usuaris critiquen que el màxim dirigent de la formació taronja denunciï les pintades que assenyalen cases de polítics i que ara ell contribueixi a fer el mateix amb uns mestres, els noms i les fotos dels quals apareixen a l’article.

stats