Política 13/04/2015

Rivera, sobre el cas Método 3: "Han de caure tots"

Veu "impropi" d'un sistema democràtic el cas d'espionatge polític que aquests dies revifa al Parlament a tomb de la comissió del cas Pujol

Ara / Europa Press
1 min
Albert Rivera, aquest dilluns a Madrid. ACN

BarcelonaEl president de Ciutadans, Albert Rivera, ha titllat avui de "impropi" d'un sistema democràtic l'espionatge polític "il·legal" que va esclatar després que transcendís el dinar al restaurant La Camarga entre la presidenta del PP, Alícia Sánchez-Camacho, i l'examant de Jordi Pujol Ferrusola María Victoria Álvarez. Per Rivera "han de caure tots" els implicats en aquest cas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a RAC1, Rivera ha valorat així els treballs de la comissió d'investigació del cas Pujol del Parlament, centrats en el presumpte espionatge a través de l'agència Método 3. "És impropi d'un sistema democràtic que s'espiïn els uns als altres, i han de caure tots", ha dit el líder de Ciutadans, que ha recordat que "gent de CiU ha estat investigant a gent de CiU" també via Método 3.

Sobre el debat sobiranista, Rivera ha opinat que el fet de ser d'origen català no ha restat suports al seu partit i al seu projecte de "reforma en profunditat" d'Espanya sense "trencar": "Al contrari", ha assegurat.

El "mite" de la inhabilitació política per català

Rivera ha afirmat que el seu partit ha trencat el "mite" que no es pot rellançar un projecte des de Catalunya per a tot Espanya i amb un sol discurs territorial. Rivera ha insistit que el PP i el PSOE no són els seus "enemics" sinó els seus "compatriotes", i ha reiterat que "criminalitzar" a un altre partit polític és un error.

stats